Prvaka dobimo na peti tekmi. Benedikt novi prvoligaš

Puntarji so na odločilni tekmo pokazali dovolj srčnosti in si priborili odločilno peto tekmo, ki bo v petek v Litiji. Rezultat dve proti dve, ki je bil ob polčasu, je kljub številnim priložnostim ostal nespremenjen do konca srečanja. Loterija streljanja najstrožjih kazni se je tokrat iztekla v prid domače ekipe.

Zadnje dejanje letošnjega prvenstva se bo odvilo v petek v Litiji. Obe ekipi sta že dodobra zdelani, zato bo zanimivo videti kdo bo bolj skoncentriran. Prednost domačega igrišča v takih tekmah nima velike veljave zato je nemogoče napovedati zmagovalca.

Izolanom ni uspelo priigrati še ene tekme na svojem igrišču. Ighralci Benedikta so izkoristili vse nasprotnikove težave in se zasluženo vrnili v prvoligaško tekmovanje. Junak vseh tekem za uvrstitev v prvo ligo Pukšič, je tudi torat s tremi zadetki bistveno pripomogel k uspehu domače ekipe. Naši sosedi so nekoliko presenetljivo klonili v težkem boju za obstanek v ligi, kar pomeni, da vsaj za eno sezono ne bomo priča obalnemu derbiju.