Prve tekme zaključka prvenstva so prinesle uspeh domačim ekipam

Najtežje so do točk prišli Izolani. V tekmi brez obramb so Benedikt ugnali šele po streljanju penalov. Gostje so že v 12 minuti vodili z neverjetnih 0 proti 4. Nato so domači rezultat poravnali. Dva krat sta se ekipi še izmenjevali v vodstvu, nato pa je Benedikt znova visoko povedel. Rezultat je bil 6 proti 9. S skrajnjimi napori so domači tik pred koncem tekme le izenačili in se veselili po boljšem izvajanju najstrožjih kazni.

V boju za tretje mesto je spočiti Dobovec ugnal utrujene in zdesetkane igralce Oplasta. Tudi na tej tekmi je ena ekipa visoko povedla nato pa je druga lovila zaostanek. Domači so dva krat vodili s štirimi zadetki razlike, vendar se Kobaridci niso dali in so rezultat znižali v zadnjih trenutkih tekme. Rezultat 5 proti 3 tako pušča odprto vprašanje končnega zmagovalca.

V velikem finalu v Litiji so ravno tako zmagali domačini. Vendar je bila tudi ta tekma odločena v končnici srečanja. Prvi polčas so dobili gostje. V začetku drugega dela so domači rezultat obrnili v svojo korist in povedli z zadetkom razlike. Tak izid je veljal do samega zaključka tekme. V zadnjih treh minutah so namreč Litijani dosegli še tri gole in zmagali s 5 proti 1.

V finalu za prvaka in za obstanek v ligi sta naslednji tekmi že v torek. Domačina sta znova Litija in Izola. Povratna in obenem zadnja tekma v boju za tretje mesto pa bo v petek v Kobaridu.