Prvi človek Bronxov podpredsednik MNZ Koper

Pred kratkim je potekala redna volilna skupščina medobčinske nogometne zveze Koper. Na njej so delegati vseh klubov velikega in malega nogometa iz obalno kraške in notranjske regije volili novo vodstvo zveze. Volitve so potekale za funkcije: predsednika, podpredsednika in pet članov izvršnega odbora.

Tudi za naslednje štiriletno obdobje je bil za predsednika izvoljen Jani Bačič, kateri je MNZ Koper vodil že v prejšnjem mandatu.

Podpredsedniško mesto pa je prvič zasedel nekdo, ki prihaja iz malonogometnih vrst. Prvi človek Bronxov in gonilna sila malega nogometa na obali in širše Željko Stanič si je prisližil visoko podporo prisotnih delegatov in zasedel drugo najodgovornejšo funkcijo v MNZ Koper.

Ne dvomimo, da bo vsem dobro znani “Čiko” opravičil zaupanje, ki mu je bilo dodeljeno in, da bo dostojno zastopal mali nogomet v najpomembnejši regijski organizaciji. S svojimi bogatimi organizacijskimi izkušnjami pa bo lahko pomagal tudi na področju velikega nogometa, saj ga je v preteklosti kar nekaj let tudi sam igral.