Prvi nasprodnik v domači dvorani je Dobovec

Po dveh gostovanjih imajo Bronxi na svojem računu tri točke. To je celo več od pričakovanj pred pričetkom sezone, saj je letošnja ekipa precej spremenjena in predvsem pomlajena.

Sedaj je na vrsti prva domača tekma in ta bo najbrž dala dobršen del odgovora na vprašanje do kje sežejo zmožnosti naše ekipe v tej sezoni. Igralci Dobovca so bili za Bronxe trd oreh tudi v letih, ko so le ti imeli mnogo močnejšo ekipo kot danes, zato bo končni rezultat srečanja dober pokazatelj obetov za naprej.

Dobovec sta med poletjem zapustila dva nosilca igre: Mordej in Drobne, vendar so njun odhod uspešno zapolnili z nekaterimi zelo izkušenimi igralci. Pri Bronxih je bil osip mnogo večji, poleg tega pa številni čutijo posledice poškodb ali bolezni, ki se je zadnje dni pojavila v ekipi.

Zaradi teh težav bo tudi na premierni domači tekmi dobilo priložnost večje število igralcev mladinske ekipe, kateri so si to prislužili s prizadevnim delom na treningih. Naši mladci premorejo veliko talenta, kateri bo ob pomoči izkušenejših članov ekipe moral dati pozitiven rezultat. Ali se bo to zgodilo že v petek bomo vedeli po končani tekmi.

Tekma Bronx – Dobovec se bo v petek pričela ob 20.30. Vstopnine ne bo, zato vabljeni vsi ljubitelji športa v dvorano na Škofije. Spektakel je zagotovljen, saj je tako vedno, ko se spopadeta ti dve ekipi.