Prvi vrhunec sezone za Bronxe. Polfinale futsal pokala Slovenije

Pred vrati je polfinale futsal pokala Slovenije. V soboto ob 17 uri bosta Bronx in Maribor odprla zaključni turnir v termah Olimija. Obe polfinalni tekmi kakor tudi finale v nedeljo si bo moč ogledati v direktnem prenosu na Šport TV.

Že sam nastop Bronxov na zaključnem turnirju je ogromen uspeh za klub iz majhnega kraja, s skromnim proračunom in igralskim kadrom, ki je izključno iz domačega obalno kraškega območja.

Za razliko od Bronxov vse tri ostale ekipe udeleženke premorejo vsega prej naštetega mnogo več, kar posledično pomeni, da je njihov igralski kader mnogo kakovostnejši od našega.

Še posebej v tem prednjači ravno naš polfinalni nasprotnik Maribor, ki je v svoje vrste zvabil številne sedanje in nekdanje državne reprezentante iz vse Slovenije. Zato je zelo jasno komu pripada vloga favorita v tem srečanju.

Kljub temu in znova številnim težavam s poškodbami se Bronxi ne nameravajo predati brez boja. Pokalno tekmovanje je specifično in občasno tudi majhni uspejo presenetiti velike. V dosedanjih dveh polfinalih so Bronxi obakrat premagali svoja nasprotnika. Zakaj ne bi bilo tako tudi v to soboto.