Puntar znova v igri, Kobarid tretji, Benedikt proti 1. ligi

Tekma v Benediktu je imela drugačen potek od tekem, ki so potekale v Izoli. Tokrat so Izolani vodili domači pa so jih ujeli in tudi prehiteli v samem zaključku tekme. V torek je dan D za naše sosede, saj si novega spodrsljaja ne morejo več privoščiti. Tekma bo znova v Bendiktu. Dejstvo, da je najboljši domači igralec Šnofl prejel rdeči karton bi lahko odločilno vplivalo na potek zelo pomembnega srečanja.

Dobovec je napake storjene na prvi tekmi, ko je dovolil Oplastu, da se je vrnil v igro plačal s porazom v Kobaridu. Prvi polčas je bil dokaj izenačen in Rogatčani so še imeli tretje mesto v rokah. V drugem delu pa se je razigral Zorč in odločilno pripomogel k visoki zmagi Oplasta in osvojitvi končnega tretjega mesta.

Litiji se niso izpolnile želje, da bi v petek 13 osvojila naslov državnega prvaka. Nasprotno; v torek se bodo morali znova odpraviti na dolgo pot in iskati način kako premagati trdožive Tolmince. Puntarji so odlično začeli in povedli z dvema zadetkoma razlike. Litijani so uspeli rezultat poravnati, vendar sta jim  nezbranost in izključitev Vrhovca pokvarila načrte. Puntarji so zasluženo zmagali in v torek bodo poiskusili izid v tekmah izenačiti ter si priigrati odločilno tekmo v Litiji.