Razburljiva tekma v Sevnici, kjer so bili Bronxi boljši nasprotnik se je končala z delitvijo točk

Bronxi so si v prvem polčasu ustvarjali priložnosti a prvi so zadeli domačini. Da so igralci odšli na odmor z neodločenim izzidom je poskrbel Kamenčič, kateri je le uspel zaključiti eno od številnih priložnosti gostov.
Drugi polčas so Škofijoti začeli bolje in že v 23 minuti je Šmon z dvema zadetkoma popeljal svojo ekipo do prednosti. Namesto, da bi nasprotnika dotolkli so Bronxi kar trikrat dovolili domačim, da so prednost zmanjšali na zadetek razlike. Ko je v 37 minuti Mihelič znova povišal prednost na dva zadetka se je zdelo, da bo zmaga romala na Škofije, kar bi bilo povsem zasluženo.
Vendar kot ničkoliko krat se je zgodil neverjeten preobrat. Naši igralci so v zadnjih dveh minutah zapravili skoraj vse za kar so garali celo tekmo. Nezbranost v gostujočih vrstah, nekaj dvomljivih sodniških odločitev in razbremenjeni domačini, ki so tudi z nekaj sreče dvakrat zadeli so tekmo pripeljali v infarktno končnico. V končnici pa očitno nihče ni bil več dovolj zbran, da bi eno od ekip pripeljal do zmage.
Kdo je točko dobil in kdo izgubil je sedaj nepredmetno razpravljati. Bronxi so si zmage nedvomno želeli. V bodoče bodo poleg želje morali dodati še nekaj kar jim je tokrat zmanjkalo, kajti le zmage vodijo k nastopanju v 1. SFL v naslednji sezoni.
Na drugem srečanju je Ptuj po preobratu v zadnjih minutah tekme premagal Nazarje z rezultatom 4 proti 3 kar nedvomno kaže, da bo liga zelo izenačena.

Sevnica : Tomi Press Bronx 6:6 (1:1)

1:0 Drobne (9.), 1:1 Kamenčič (15.), 1:2 Šmon (23.), 1:3 Šmon (23.), 2:3 Drobne (24.), 2:4 Šmon (26.), 3:4 Drobne (29.), 3:5 Brus (31.), 4:5 Drobne (32.), 4:6 Mihelič (37.), 5:6 Koprivnjak (38.), 6:6 Drobne (38.)