Remi s Tomažem za skok na željeno 6 mesto

Redni del prvenstva je Bronxom po neodločenem izzidu na zadnji tekmi z Ljutomerskim Tomaž Šic barom prinesel skok na 6 mesto in 1/4 finale proti Škofjeloškem Stripyju. S tem so se uresničile želje rumeno modrih, da se vsaj v 1 krogu play offa izognejo Dobovcu in Litiji, ki sta v tem trenutku premočna tekmeca, da bi lahko upali na napredovanje. Tako pa se bomo za uvrstitev med 4 najboljše slovenske ekipe pomerili s sebi primerljivim nasprotnikom iz Škofje Loke. Kljub temu, da ima tekmec zaradi višje uvrstitve na voljo tekmo več na domačem igrišču, lahko rečemo, da so možnosti za napredovanje za obe ekipi kar izenačene.

Tekma s Tomažem ni bila na visokem kakovostnem nivoju je pa bila zelo zanimiva za gledalce, kateri so lahko videli kar 10 zadetkov. Večina teh je bila dosežena v 2 polčasu, saj se je prvi končal z izzidom 1-1. Tri zadetke za našo ekipo je dosegel letos naš najboljši strelec Dejan Bojkič po enega pa naša mladinca Davor Stanišič in Domen Ličen. Zelo se je na golu izkazal novinec v naših vrstah Domen Marolt, ki je nekaj krat bravurozno posredoval. Med drugim je obranil tudi eno najstrožjo kazen s šestih metrov.

Obe ekipi so imele še kar nekaj priložnosti, vendar tudi kar nekaj napak v igri tako, da je končni izid 5-5 je realen pokazatelj dogajanja na igrišču. Več o zadnjem krogu rednega dela prvenstva pa na tej povezavi.