Danes s prvenstvom pričenjajo tudi mladinci

Danes bo svojo tekmo 1 kroga odigrala tudi naša mladinska selekcija. Tekma z Mlinšami bi sicer morala biti odigrana že v nedeljo, vendar je bila prestavljena na prošnjo gostov, ki so se nahajali na krajših pripravah v Dalmaciji.

Čeprav novo sezono odpiramo v novem okolju so naše ambicije vedno enake. Že dejstvo, da v tekmovanje vstopamo kot aktualni državni podprvaki samo za sebe kaže smer, ki jo bomo zasledovali tudi v tem prvenstvu. Tudi v tej sezoni je cilj naše ekipe boj za državnega prvaka. Vsem udeleženim ekipam pa se obeta dolgo, težko in zagotovo zanimivo državno prvenstvo, zato se že veselimo njegovega pričetka.

Naša selekcija U19 je med poletjem doživela nekaj sprememb. Poslovili so se igralci letnika 2001, ki so prestopili v člansko ekipo. V klubu imamo nekaj novincev iz lokalnega okolja. Jedro ekipe pa je ostalo nespremenjeno. Sprememba je tudi v strokovnem štabu. Mladince bosta to sezono vodila Nebojša Vajić in Tadej Blažević katerima bo v veliko pomoč tudi trener članske ekipe Damir Pertič, saj večina naših mladcev trenira tudi s člani.

Tekma, ki bo odigrana v dvorani osnovne šole Koper bo potekala brez prisotnosti gledalcev. Prenosa v živo tokrat ne bo.