S tekmovanjem so zaključili tudi v 3. SFL Koper

Zmagovalna ekipa je bila najuspešnejša na vseh področjih. Edini poraz v celotni sezoni si je privoščila prav v zadnjem krogu. Premagali so jo igralci Pub-a 33 kateri so v svojih vrstah imeli najboljšega vratarja; Mateja Brso. Le ta je bil izbran za najboljšega tudi prejšnjo sezono.
Najboljši strelec lige je bil Tihomir Mačak. Njegove dobre igre skozi celo sezono so mu navrgle tudi laskavi naziv najboljšega igralca. Mačak je član ŠD Ankarana, ki je osvojil visoko drugo mesto.
Bronaste kolajne so si okrog vratu nadeli igralci KMN Black & White. Njihov lov za drugouvrščeno ekipo ni prinesel uspeha, saj so tudi nasprotniki beležili pozitivne rezultate. Black & White je v zadnjem krogu premagal mlado ekipo Bronxa.
Naši mladi igralci so osvojili šesto mesto, kar je lep uspeh. Vedeti je treba, da so marsikatero tekmo odigrali z zelo zdesetkano ekipo zaradi nastopov ostalih igralcev v ligi U-21.
Naslednja sezona 3. SFL Koper se prične v drugi polovici septembra. Še pred tem bo odigrano pokalno tekmovanje na področju MNZ Koper.
Več fotografij je mogoče videti v fotogaleriji.