Sedem zadetkov v mreži Benedikta za sedmo zmago Bronxov

Bronxi nadaljujejo pozitivni rezultatski niz. Tri točke tudi iz Benedikta

Bronxi so zmagovalno prebrodili še eno zahtevno gostovanje. Znova je odločila odlična končnica rumeno modrih, kar zadnje čase postaja že značilnost obalne ekipe. Enako kot tudi prekinitve proti katerim nasprotne ekipe ne najdejo obrambe. Tudi Benedikt je moral kar štiri krat po žogo v mrežo po odlično izvedenih udarcih iz avta ali kota.

Sama tekma je bila po pričakovanjih zelo trda in neugodna. Bronxom se j poznala utrujenost po dolgi vožnji zato so na začetku nekoliko šepali v obrambi. Je pa v kriznih trenutkih bil na nivoju vratar Mordej tako, da je omogočil ekipi, da se je počasi aklimatizirala. Tudi realizacija je v začetni fazi tekme šepala, saj so Bronxi zapravili številne zrele priložnosti. Domača ekipa je predvsem preko Klemenčiča tako stanje izkoristila in povedla s tri proti ena.

Nato pa so se Bronxi le zbrali, prevzeli pobudo in povedli s štiri proti tri. Domači so še enkrat rezultat poravnali vendar niso imeli dovolj energije, da bi se po novem gostujočem vodstvu še vrnili v igro. Končnica je bila za Bronxe rutina. Še dva zadetka po prekinitvah in domači so se lahko poslovili od sanj, da bi morebiti osvojili kakšno točko.

Nova kakovost našega moštva je, da v ekipi ni panike niti, ko ne gre vse po načrtih. Umirjeno in samozavestno danes tekme, ki bi jih še lani izgubljali, obračamo v svojo korist. Tri zadetke je dosegel Mataja, dva Zajc po enega pa Radiškovič in Hrvatin.  Več o sami tekmi si lahko ogledate tudi na tej povezavi.