Serija gostovanj se nadaljuje v Rogatcu, kjer se bodo Bronxi soočili z Dobovcem

V taboru Bronxov ni bilo pretirane nervoze zaradi visokega poraza v Litiji. Čeprav ni bilo nikomur vseeno je prevladalo mnenje, da nima smisla objokovati nekaj česar se ne da več spremeniti. Naši igralci so se poiskusili nadigravati z Litijani kateri so to izkoristili in visoko zmagali. Med samo tekmo je bilo več kot dovolj priložnosti, da se njen potek obrne vendar Bronxom tega žal ni uspelo storiti.
V petek je na vrsti nov izziv. Tradicionalno neugodni igralci Dobovca bodo svojo prvo domačo zmago lovili v športni dvorani v Rogatcu. Seveda imajo tudi v naši ekipi svojo računico in ta pravi, da vsaj z enega od treh gostovanj morajo priti točke na Škofije. Mogoče pa se željeno zgodi že v Rogatcu.
Neno Vajič kapetan ekipe pred oddaljenim gostovanjem pravi:
Po težko prebavljenem porazu proti Litiji je pred nami še eno zahtevno gostovanje, katerega pa lahko izkoristimo za odkup našim zvestim navijačem, upravi in trenerju. Za to se bo seveda potrebno izjemno potruditi, ker v letošnji 1. ligi ne bo nihče podarjal točk. Sam žal ne bom mogel pomagati ekipi, saj sem poleg polne vreče golov domov iz Litije prinesel tudi poškodbo tako, da lahko svojim soigralcem le zaželim vso srečo in uspešno odigrano tekmo.