Serija tekem med Bronxi in Dobovcem zaključena

Sinoči se je v Rogaški Slatini pričakovano zaključila dolga serija tekem med Bronxi in Dobovcem. Že od samega začetka je bilo jasno, da Bronxi letos še ne premorejo ekipe, ki bi se lahko enakovredno kosala z državnimi prvaki. Fantje v rumeno modrem so se trudili po svojih močeh in, če ne drugo nabirali izkušnje za bodoča leta. Na nekaterih preteklih srečanjih smo bili priča določenim obdobjem med tekmami, ko so se Bronxi dokaj enakovredno upirali. Z malo več sreče in manj težav s poškodbami bi se katera izmed njih lahko končala tudi bolj tesno kot se je.

Sinočnje srečanje pa je bilo eno izmed tistih, ki se pač mora odigrati. Pri Bronxih je namreč zaradi kartonov in poškodb manjkalo kar 6 igralcev, zato je bilo iluzorno pričakovati neki poseben odpor. Domači so naredili razliko v prvem polčasu (6-0), v drugem pa so do sape prišli tudi rumeno modri, si tudi sami pripravili kar nekaj priložnosti, vendar žal niso uspeli premagati domačega vratarja. Domači pa so dosegli en zadetek za končni izzid 7-0.

Bistveno in edino pomembno za tabor Bronxov je, da je tekma minila brez poškodb in kartonov, kar je predpogoj, da se naša ekipa začne pripravljati za izzive, ki sledijo in so za naš klub zelo pomembni. To sta v tem trenutku predvsem tekmi za 3 mesto pri članih in 1/4 finale državnega prvenstva U19. Tudi pri mladincih si namreč želimo uvrstitve med štiri najboljše v državi.