Slab uvod v petkovo tekmo

Navidezno najlažji par pokalnega tekmovanja je prinesel največje presenečenje. Drugoligaš iz Velikih Lašč je odnesel točko iz Škofij. Odločitev o potniku na finalni turnir bo tako padla v Velikih Laščah.

Že tako razredčena domača ekipa je pred tekmo ostala še brez Zajca kateri je zbolel. Tudi med tistimi, ki so nastopili jih je večina zelo malo trenirala zaradi zdravstvenih težav. Vse to in pristop, ki ni bil na nivoju je pripeljalo do tega, da so gostje presenetljivo odnesli točko iz Škofij.

Že začetek tekme je dal vedeti, da Bronxi ne bodo prišli lahko do točk. Gostje so si takoj ustvarili nekaj priložnosti a k sreči vse zgrešili. Kljub vsem napakam so Bronxi le uspeli povesti. To so tekom tekme ponovili kar štiri krat toda vztrajni gostje so ravno toliko krat rezultat izenačili.

Tako se je tekma končala brez zmagovalca. Potnika na finalni turnir pokala bomo tako dobili v Velikh Laščah. Bronxi bodo takrat zaigrali v mnogo močnejši postavi kot v torek in upajmo, da bodo le uspeli unovčiti razliko v kakovosti igralskega kadra.

Časa za počitek ni. Že v petek je na razporedu zelo pomembna prvenstvena tekma, katera bo mogoče že dala odgovor ali se bo Bronxom uspelo uvrstiti v ligo za prvaka. Z zmago bi to dejstvo tudi teoretično potrdili. Vsak drugačen rezultat pa bi jih pripeljal v situacijo, ko bi bili odvisni tudi od rezultatov drugih tekem.

Ker se tekme zadnjih dveh krogov morajo pričeti ob istem času, se bo tokrat tekma na Škofijah pričela že ob 20 uri. Vabimo vse prijatelje kluba, da v tem pomembnem trenutku izrazijo svojo podporo igralcem z ogledom tekme v živo.