Slovenska reprezentanca z našim Nikom Zajcem danes v Kopru

Po daljšem času bodo obalni ljubitelji futsala lahko v živo spremljali slovensko državno reprezentanco. Točno leto dni po izjemnem evropskem prvenstvu v Ljubljani katerega so množično obiskali tudi številni primorci bomo reprezentanco videli v Kopru. V dvorani osnovne šole Koper bo kar dvojni spored. Ob 16.30 igra mlada reprezentanca do 19 let, ob 19 uri pa člani. Nasprotnik obeh je športna velesila Francija. Trikolori so v nekaj letih iz srednjega preskočili v višji rang evropskega futsala in lahko smo prepričani, da bodo kmalu mešali štrene najboljšim na svetu. Franciji igralskega potenciala in denarja zagotovo ne manjka, zato je njihov napredek tako hiter. Dovolj je bilo, da je nacionalna zveza ugotovila, da se v ta šport izplača vlagati in rezultati so tu.

Da si lahko obetamo izjemno izenačeno tekmo priča tudi potek včerajšnjega prvega srečanja, ki je bilo odigrano v Novigradu, kjer so Francozi na pripravah in se je končalo neodločeno 2:2. Prepričani smo lahko, da bodo pred domačim občinstvom naši igralci naredili vse, da v drugo nasprotnika premagajo.  K temu jim bo pripomogel tudi Nik Zajc. Edini predstavnik Bronxov v izbrani vrsti.

Tako Nik kot naša reprezentanca si zaslužijo številčno podporo, zato vabljeni vsi danes popoldan v Koper na Futsal tekmi.

Fotografija je nastala pred včerajšnjim srečanjem in je last Futsal.si. Več o tekmi pa si lahko preberete na povezavi.