Spektakularni zaključek futsal sezone na Škofijah. Bronx in Extrem za državnega prvaka

To nedeljo se bo na Škofijah spektakularno zaključila futsal sezona z odločilno tekmo za državnega prvaka v kategoriji U15. Organizatorji pripravljajo pravo primorsko fešto, ki se bo zaključila z mini šagro na Škofijah in nepogrešljivimi Ni Panike.

Bronxi imajo za seboj nepozabno sezono. Poleg članske ekipe, ki je nastopila v finalu slovenskega futsal pokala so se kar štiri selekcije uvrstile v četrtfinale državnega prvenstva. Prvič v zgodovini kluba je eni od teh uspelo priti vse do finala. Ta čast je zasluženo pripadla izjemni selekciji starejših dečkov. Fantje so svojo kakovost dokazovali skozi celo sezono in najprej osvojili prvo mesto po rednem delu tekmovanja. Enako uspešni so bili v nadaljevanju, ko so suvereno izločili vse svoje nasprotnike in se uvrstili v veliki finale. Prva finalna tekma v Sodražici se je končala z neodločenim izzidom 1:1 tako, da bomo državnega prvaka zagotovo dobili to nedeljo na Škofijah. Nasprotnik je vsega spoštovanja vredna ekipa Extrema, ki je večkratni državni prvak v tej kategoriji. Kljub temu so naši fantje odločeni prvič v zgodovini kluba to lovoriko zadržati na Škofijah.

Že polfinalno tekmo z Litijo si je v ŠD Burja ogledalo skoraj 300 simpatizerjev domačega kluba, kar kaže na veliko zanimanje obalne javnosti za futsal in v domačem taboru so prepričani, da bo v nedeljo dvorana polna kot že dolgo ni bila.

Organizatorji so pripravili bogat spremljevalni program. Poleg prostega vstopa bodo številni obiskovalci nagrajeni z ličnimi darili z logotipom kluba, poskrbljeno bo za hrano in pijačo, za dobro vzdušje v dvorani bodo poleg DJ-ja poskrbela dekleta iz skupine Flip Capris. Zelo atraktivna in zanimiva bo tudi podelitev pokalov. Po končanem delu pa sledi še prava mala šagra na Škofijah z doamčim bandom Ni Panike.

V nedeljo se zagotov izplača priti na Škofije. Ne zamudite te enkratne priložnosti in podprite naše fante na poti do državnega prvaka.