Ta konec tedna bodo v akciji le mladi in veterani

Vetarani nad 35 let se bodo že v soboto v sklopu obalne veteranske lige pomerili z ekipo PŠD Obala in skušali doseči novo zmago s katero bi se utrdili na tretjem mestu. Obenem bi ostali tesno za petami vodilnemu dvojcu s katerima imata še za odigrati tekmi. Srečanje bo v športni dvorani Burja ob 14.30.

V nedeljo bo ob 9.50 v isti dvorani kombinirana mladinska ekipa odigrala 4. krog 3. SFL MNZ Koper. Na nasprotni strani bodo nastopili igralci zadnjeuvrščene ekipe Kavarna@.net. Bronxi so v spomladanski del štartali z dvema zmagama zato se tudi v nedeljo nadejamo novih točk. Do teh bo seveda težje priti, saj ekipa ne bo kompletna. Manjkali bodo namreč igralci kateri bodo popoldan odigrali tekmo državnega prvenstva U-21.

Ob 13.45 bo na vrsti še tekma med igralci selekcij U-21 iz Škofij in Ajdovščine. Gostje so favoriti saj so tudi bolje uvrščeni na lestvici, kar pa ne pomeni, da bodo kar tako prišli do točk. Mladi Bronxi se veliko bolje počutijo v domači dvorani zato so v njej tudi mnogo bolj žilav tekmec kakor na gostovanjih. To pa nam obeta lepo tekmo katero si lahko vsi zainteresirani pridete ogledati.