Teden prijatelskih tekem

V torek so se naši igralci odpravili v Italijo. V Monfalkonu so se pomerili z ekipo Mediteranea. Šlo je za vračilo tekme nasprotniku, ki je jeseni gostoval na Škofijah in visoko izgubil z 11 zadetki razlike. Tudi tokrat so bili Bronxi boljši. Razlika le ni bila tako prepričljiva kot v prvo. Za le sedem zadetkov razlike je najbrž kriva tudi nekoliko manjša dvorana v kateri Škofijoti niso mogli razviti svoje igre na način kot so si želeli. Mogoče pa je k nekoliko boljši predstavi italijanov pripomogel tudi njihov novi trener. Te vloge se je lotil stari znanec našega kluba, nekoč pri nas že igralec in tudi trener; Andrej Struna. V torek 13.12.2011 bosta ista nasprotnika odigrala še eno tekmo v dvorani na Škofijah.

V sredo sta se pomerili naša članska in mladinska ekipa. Seveda so bili člani boljši in so zabeležili visoko zmago, vendar ta tekma niti ni imela tekmovalnega naboja. Bolj je šlo za priložnost, da se naši mladinci pomerijo s svojimi vzorniki in pridobivajo izkušnje za naslednje pomembne tekme, ki jih čakajo v tekmovanju U18 in U21.

V petek sledi nova tekma v domači dvorani. Na nasprotni strani igrišča bodo naši najbližji tekmeci v 1. sfl ekipa Casino Safir. Tudi z njimi bomo odigrali še povratno srečanje in sicer v petek 16.12.2011 v Sežani.