Tekma v Nazarjah se je končala tako kot smo si želeli. Tri točke so zasluženo odšle na Škofije

Začetno otipavanje je kratko trajalo in Bronxi so kmalu prevzeli igro v svoje noge. Odločeni, da vzamejo vse tri točke so stalno ogrožali domača vrata. Nekajkrat se je moral domači vratar zelo potruditi, da ni bil premagan pa tudi precej sreče je imel pri tem, saj ga je kar dva krat rešila vratnica, večkrat pa so tudi naši igralci bili neučinkoviti. V deveti minuti je le klonil, saj ga je premagal Brozina. Kmalu za tem je po samostojnem prodoru zadel še Šmon. Domači so se kmalu vrnili v igro z zmanjšanjem rezultata a je takoj odgovoril Brus in znova povišal rezultat na dva zadetka razlike.
V naslednjih minutah bi morali Bronxi domačine dotolči a se to žal ni zgodilo. Številne priložnosti so ostale neizkoriščene, znova je tudi prečnik preprečil žogi pot v gol. Domačini so tako igro naše ekipe kaznovali z novim znižanjem rezultata. V zadnji minuti je Brus izvajal še kazenski strel z desetih metrov a je žal še četrtič v prvem špolčasu vratnica rešila domačega vratarja.
Prve minute drugega polčasa niso bile ravno naklonjene naši ekipi. Medla igra se je nadaljevala in domači so rezultat celo izenačili.
K sreči je to naše igralce pozitivno motiviralo in čeprav nekaj časa niso mogli zadeti tokrat za to niso bili kaznovani, saj so tudi domači zadeli le eno vratnico.
V 28 minuti je lep protinapad uspešno zaklučil Mihelič in Bronxi so dokončno prevzeli pobudo na igrišču. Domačini niso imeli ne moči ne znanja, da bi še enkrat presenetili. Naši igralci so se razleteli po igrišču in odigrali odličnih zadnjih deset minut srečanja. Poleg petih zadetkov so še dvakrat naciljali vratnico.
Zmaga je na koncu več kot zasluženo odpotovala na Škofije. Upajmo, da bodo zaradi pozitivnega rezultata v gosteh naši igralci v naslednjih tekmah bolj sproščeni in zato tudi bolj učinkoviti. Vsekakor bo potrebno zmanjšati število kritičnih minut, ko so Bronxi sposobni uničiti vse dobro kar so pred tem storili.
Na vrsti so kar tri domače tekme zapovrstjo in v našem klubu so vsi trdno odločeni, da si čim prej zagotovijo nadaljnje nastopanje v prvi ligi.