Točka z Dobovcem za končno 3 mesto

Bronxi so ponovili lanski uspeh. Tudi letošnji redni del tekmovanja so zaključili na 3 mestu in tako kot lani se bodo za uvrstitev v polfinale pomerili z ekipo Sevnice. Prva tekma bo že naslednji petek na Škofijah, v nadaljevanje pa se bo uvrstila ekipa, ki bo prva zabeležila dve zmagi.

Po pričakovanjih na sinočnji tekmi nismo videli večine standardnih igralcev obeh ekip. Oba trenerja sta se namreč odločila, da to tekmo izkoristita za čiščenje kartonov in celjenje poškodb, ki so se nabrale po dolgi sezoni, predvsem pa na napornem finalu pokala.

Kljub temu smo lahko spremljali izredno zanimivo tekmo, kjer so nekoliko mlajši igralci in tisti, ki običajno igrajo manj pokazali, da bo v bodoče moč računati tudi na njih. Bronxi so hitro dosegli dva zadetka, nato pa zapravili številne priložnosti za povišanje svojega vodstva. Gostje so zato izzid znižali. Tak rezultat je ostal vse do zadnje minute srečanja, ko je igralec Dobovca izkoristil nepazljivost v domači obrambi in rezultat izenačil.

Bronxi so tako prišli do točke katero so potrebovali, čeprav se je na koncu izkazalo, da sta oba konkurenta za 3 mesto klonila v domačih dvoranah in v bistvu niti nista ogrozila naše pozicije.

Statistiko tekme si lahko ogledate na tej povezavi