Tri pomembne tekme mlajših selekcij pred domačimi gledalci

Tudi ta konec tedna bo v dvorani Burja pestro. Zahtevni obračuni naših mlajših selekcij

Prvenstva mlajših selekcij se prevešajo v zaključno fazo. Kar tri naše ekipe imajo realne možnosti, da po koncu rednega dela osvojijo prvo mesto na prvenstveni lestvici. Ena od njih; najmlajši U13 ta konec tedna nimajo tekem. Vse ostale pa bodo pomembne točke lovile pred domačim občinstvom.

V soboto ob 18.15 bomo priča novemu derbiju v kategoriji U17. Vodilni Bronxi gostijo ekipo, ki je pred prvenstvom veljala za prvega favorita lige. Za dokončno potrditev prvega mesta Bronxi potrebujejo le še eno zmago iz treh tekem. Fantje obljubljajo, da jo bodo skušali doseči že tokrat proti izjemno močnemu Stripyju iz Škofje loke.

V nedeljo je na sporedu dvojni program. Ob 13.30 bo dvoboj v starostni kategoriji U15 med Bronxi in Litijo. Če želijo ohraniti vodilmo pozicijo pred zadnjim krogom in derbijem v Ribnici morajo Bronxi zmagati. Čeprav so rumeno modri favoriti v tem dvoboju previdnost ne bo odveč, saj so poškodbe, dopusti in druge obveznosti kar nekaj igralcem onemogočili, da bi v nedeljo pomagali svoji ekipi.

Ob 15.30 sledi še zadnja tekma v tem vikendu. Čeprav dvoboj Bronxov in Logatca ne sodi med tiste za vrh lestvice ni nič manj pomemben. Nobena od ekip si ne želi zasesti zadnjega mesta na lestvici, zato bomo zagotovo priča pravemu boju. Iskreno upamo, da se bo trdo delo naših fantov na treningih obrestovalo in, da bodo sebi in zvestim navijačem podarili zmago.

Ta konec tedna se definitivno splača priti v dvorano na Škofijah in podpreti naše mlade upe.

Vabljeni.