Tri točke so pripadle Dobovcu, čeprav je kazalo popolnoma drugače

Prvi polčas kljub priložnostim obeh ekip ni prinesel zadetkov. Izvsrtna sta bila tudi oba vratarja, ki sta bila velika “krivca”, da napadalci niso zadeli mreže.
Drugi del se je pričel enkratno za našo ekipo. Z zadetkoma Stampferja in Šmona so Bronxi povedli z dve proti nič. Žal pa takrat niso vedeli dotolči nasprotnika s še kakšnim zadetkom. Domačini so to izkoristili in v nekaj minutah izzid obrnili v svojo korist. Ves trud, ki so ga Škofijoti vložili se do konca ni obrestoval z izenačenjem. Domači vratar je zaklenil vrata, enkrat pa ga je rešila tudi vratnica in naši igralci so morali na dolgo pot domov sklonjenih glav. Še enkrat več se je Dobovec na svojem igrišču pokazal kot pretrd oreh za našo ekipo.

Izjavi obeh trenerjev:

Aleš Poredski, trener KMN Dobovec Trgovine Jager:
Hoteli smo zmago pred domačo publiko in na koncu se nam je izšlo. Gostje so se postavili precej nizko, mi smo napadli, a smo potem postali v drugem delu nervozni, to so gostje izkoristili in povedel 0:2. Odločili smo se za napad na vse ali nič in prišli do preobrata!

Goran Stanič, trener KMN Tomi Press Bronx:
To je bila prava prvenstvena tekma, kjer pa smo krajšo potegnili prav mi. Nismo znali dotolči tekmeca. Smo pa dobili potrditev, da lahko igramo. Gremo odločno v nove tekme!