Trije naši trenerji uspešno zaključili šolanje

Bronxi smo bogatejši za tri nove trenerje z uradno izobrazbo Trener Futsal C. V preteklem tednu so zahtevno in naporno šolanje uspešno zaključili: Marko Hrvatin, Nebojša Vajič in Tadej Blaževič. Tako bodo vsi trije odslej lahko vodili vse mlajše selekcije našega kluba samostojno. Poleg tega so s tem izpolnili pogoje, da se ob prvi priložnosti udeležijo šolanja za naziv Trener UEFA Futsal B in tako pridobijo pravico tudi za vodenje članske ekipe. Najvišjo futsal licenco imajo sicer v našem klubu že trije trenerji in sicer: Goran Stanič, Dino Krivičič in Alen Mordej.

Pri Bronxih se zavedamo, da zahtevni projekti, ki jih izvajamo zahtevajo tudi usposobljene trenerje, zato klub po svojih zmožnostih pomaga vsem, ki si želijo opraviti šolanje. Dobro delo in strokovna usposobljenost trenerjev so zagotovo pripomogli k številnim uspehom vseh naših selekcij v preteklem letu. Še posebej pa je strokovna usposobljenost pomembna pri projektu Futsal life, ki je vodilo razvoja igralcev v naših mlajših selekcijah.

Vsem novo izšolanim trenerjem čestitamo ob pomembnem dosežku. Obenem pa vabimo vse, ki bi jih zanimalo šolanje v bodoče, da se zglasijo v klubu. Vabilo velja tudi za trenerje, ki že imajo potrebne licence pa trenutno niso dejavni.