Spremembe v igralskem kadru

Vsako poletje v času med dvema sezonama poteka prestopni rok za igralce futsala. Tudi naš klub ni izjema zato smo že vajeni tako odhodov, kot tudi prihodov novih igralcev. Zdaj je že jasno, da bodo klub zapustili trije igralci in, da vsi preostali nadaljujejo z igranjem za Bronxe tudi v sezoni 2021/2021. O morebitnih prihodih v klub bomo poročali v kratkem.

Trije naši nekdanji soigralci so si svojo športno in osebno bodočnost zastavili sila različno.

Uroš Đurič, ki je rumeno modri dres Bronxa nosil dve sezoni bo kariero nadaljeval bližje domu (Postojni) in sicer v ekipi Siliko iz Vrhnike.

Nik Klinc, ki je bil z nami pet sezon se je odločil preizkusiti se v tujini. Najverjetneje bo njegova naslednja destinacija Pordenone.

Najdlje je pri Bronxih igral Borut Kolar. V sedmih sezonah je prišel tudi do pozicije kapetana ekipe. Slednji se je zaradi službenih in drugih obveznosti odločil, da vsaj za enkrat zaključi z igranjem futsala.

Vsem trem se zahvaljujemo za njihov delež, ki so ga dali k uspešnim nastopom Bronxov in jim želimo še nadalje veliko uspeha tako na športnem kot tudi na drugih področjih.