Tudi v drugo poraz

Pričakovanja pred odhodom v Rogaško slatino v taboru Bronxov niso bila velika. Že tako pomlajena ekipa je odšla na pot še dodatno oslabljena. Nasprotnik na drugi strani igrišča pa v popolni postavi.

Uvod v tekmo je bil kar obetaven. Mladi obalni igralci so se solidno upirali močnim domačinom. Potek tekme je spreobrnil evrogol Mordeja, kateri je nato na hitro dodal še dva zadetka. Zmedeni gostje so si četrti zadetek zabili kar sami, nato pa so domačini polčas zaključili še s petim v gostujoči mreži.

Drugi polčas je bil mnogo boljši za goste od prvega. Ne le, da so prejeli manj zadetkov ampak so tudi pokazali veliko več igre in si posledično priigrali kar nekaj zrelih priložnosti. Žal ni niti ena bila realizirana tako, da še vedno čakamo na prvenec v mreži nasprotne ekipe.

Priložnost a obenem tudi kvalifikacijska tekma čaka Bronxe v petek v domači dvorani. Spopadli se bodo z ekipo Benedikta katera ima tudi prazno rubriko točkovne uspešnosti. Fantje bodo morali prikazati popolnoma drugačen obraz v kolikor se želijo obdržati v stiku z ekipami pred njimi.