Tudi v tretje so Bronxi premagali Sevnico

Domačini so zadeli iz takorekoč prvega napada. To pa je bilo tudi edino njihovo vodstvo do konca tekme. Bronxi so se hitro zbrali in že do polčasa dosegli visoko vodstvo 4 proti 1.

V drugem delu so se domači uspeli za nekaj trenutkov približati na dva zadetka zaostanka. Škofijoti so odgovorili z novima zadetkoma in ušli na štiri razlike. Do konca srečanja sta obe ekipi zadeli še po enkrat za končni rezultat 4 proti 7.

Na tekmi je bilo kar nekaj zanimivih dogodkov katerih v prvenstvu ne vidimo pogosto. Bronxi so izenačujoči zadetek dosegli iz najstrožje kazni. Tretji zadetek za Sevnico je bil avtogol Ramiča. Svoj prvenec za Bronxe v tej sezoni je dosegel mladi Ivan Zeko. Zadel je tudi Jaka Tedeško, kateri je sicer ponavadi vratar, tokrat pa se je preiskusil tudi v vlogi igralca. Na njegovi standardni vlogi pa je debitiral devetnajstletni vratar mladincev Željko Vukovič.

Zadnja tekma je za Bronxe končala uspešno. Dosegli so zmago na gostovanju, upajmo, da se nihče ni poškodoval, kartonov, ki bi šteli v pokalu ni bilo, pa še nekateri mladi igralci so dobili svojo priložnost za dokazovanje. Od danes dalje bodo vse sile članov kluba usmerjene v finale pokala.