Tudi več ur po tekmi z Izolo se strasti še vedno niso polegle

V taboru Bronxov je bilo še dan po tekmi čutiti precej razburjenja in razočaranja hkrati. Vsi skupaj se zavedajo, da so zapravili priložnost, ki bi še ohranila nekaj upanja za preboj med 6 moštev, ki se bo borilo za prvaka. Veliko jih je imelo marsikaj za povedat po petkovi tekmi tako, da vam podajamo nekatere najzanimivejše izjave.

Dalibor Đukić:
“Moram priznati, da sem še vedno preveč razburjen in se bom v tem trenutku vzdržal komentarja …”

Matjaž Šarkanj:
“Skoraj nikoli ne govorim o sodnikih, vendar, ko je sodnik zapiskal ob zadetku Mitje Miheliča, se je zdelo, da je signaliziral prekršek. S soigralci smo stekli k njemu, ker nam ni bilo jasno zakaj ni priznal zadetka, ki se je zgodil po podaji ob tem prekršku. Pričeli smo ga spraševati zakaj je to storil. Na naše veselje je izjavil, citiram, ‘Zakaj delate paniko, saj sem piskal gol!’ in smo zato veseli stekli na svojo polovico. Čez nekaj trenutkov si je očitno premislil in spremenil odločitev. Ne pozabit prekrška Valdija, ki je dobil le rumen karton …”

Goran Stanič:
“Žal se je sodniška organizacija z delegiranjem neizkušenih sodnikov poigrala z akterji na igrišču in s tem pokvarila derbi kakršnemu v Sloveniji ni para. Kar se tiče same tekme menim, da smo dominirali in si z igro ustvarili precej priložnosti. Nasprotnik je srečno in spretno izkoristil našo neučinkovitost in iz protinapadov zadeval …”

Željko Stanič:
“Veliko truda in tudi sredstev smo vložili, da smo zadostili zahtevam za varno izvedbo prireditve katero je obiskalo zares številčno občinstvo. Menim, da smo skupaj s službami pristojnimi za varnost in obiskovalci kateri so se tudi izkazali ta del načrta uspešno izpolnili. Škoda je, da so se predvidevanja mnogih že pred tekmo, da neizkušena sodnika najbrž ne bosta kos takemu spektaklu uresničila. S to potezo so tisti, ki so to dovolili vso odgovornost prevalili k nam na obalo, da ja še bolj povečajo napetosti med ljudmi kateri se dnevno srečujemo …”