Tudi zadnji dan pred sobotnim finalom je prinesel zanimive tekme v članski konkurenci

V skupini C so igralci ekipe Capuccino bara premagali oba nasprotnika. Več dela so imeli z mladimi Bronxi, kateri pa so se izkazali na svoji drugi tekmi, ko so prepričljivo ugnali Avtokleparstvo Muženič in se kot drugi uvrstili v četrtfinale.

Skupino D so prepričljivo dobili lanski zmagovalci uvodnega turnirja ekipa AMTC. Najprej so prepričljivo ugnali simpatično ekipo NiPanike nato pa še ŠK Mega. Slednji so v medsebojnem dvoboju odločali o drugem potniku v četrtfinale.

Ekipa NiPanike sestavljena iz veteranov Bronxa in glasbenikov skupine NiPanike je presenetila in premagala Mego ter se uvrstila v nadalnje tekmovanje, kjer se bodo pomerili s člansko ekipo Bronxa.

Tudi drugi četrtfinalni dvoboji bodo izredno zanimivi. Obeta se zelo zanimiva tekma med ekipama AMTC in Taxi Kobro, katera se bo do sobote zagotovo še dodatno okrepila z uveljavljenimi igralci.

Tudi ostale tekme znajo prinesti kar nekaj presenečenj saj mladi igralci letos uspešno dokazujejo svojo kakovost. Tu velja izpostaviti in pohvaliti za njihove igre predvsem ekipe AMTC (mladi igralci FC Kopra), Azzuro (Še mlajša ekipa NK Dekanov in FC Kopra) ter ekipo Bronx U21.