U13 in mladinci v boj za končnico

Zavoljo finala pokala ta konec tedna članska ekipa ne bo imela prvenstvane tekme. Enako bosta prost pustni vikend imeli selekciji U15 in U19. Dve selekciji pa bosta le stopili na igrišče in odigrali zelo pomembne tekme za uvrstitev v končnico državnega prvenstva.

V soboto štartajo na pot naši najmlajši. Destinacija, kjer bodo odigrali dve tekmi je Ajdovščina. Nasprotnika sta najprej Kobarid nato pa še NK Tržič. Naši igralci so z zmagama na zadnjem turnirju na Škofijah naredili velik korak k uvrstitvi v četrtfinale državnega prvenstva. Zdaj pa bo potrebno ta uspeh še nadagraditi. Čeprav bi jim le splet nesrečnih okoliščin lahko odnesel uvrstitev v nadaljevanje prvenstva se bo potrebno potruditi za čim boljši rezultat, saj na koncu ne bo vseeno s katerega mesta bodo štartali v končnico.

V nedeljo pa bomo lahko spremljali tekmo v domači dvorani na Škofijah. Tudi naši mladinci lovijo pozitiven rezultat, ki bi jim tudi teoretično zagotovil nastop v polfinalu. Ekipa Zavas-a, ki bo naš nasprotnik tudi še ni opustila sanj o mogočem polfinalu, zato se obeta zanimiva in kot ponavadi napeta tekma. Le ta se bo pričela ob 14.00 uri.