Uspešen konec tedna tudi za veterane in U18

Zmaga članske ekipe je dala zagona tudi ostalima našima selekcijama, ki sta imeli ta vikend prvenstvene tekme. Obe sta prepričljivo odpravili svoja nasprotnika.

V soboto se je v obalni veteranski ligi odvil derbi med do takrat vodilno in obenem neporaženo Izolo in Bronxi, ki branijo lanskoletni naslov. Bronxi letos niso štartali tako kot so želeli. Najprej so v prvem krogu nepričakovano remizirali proti ekipi Šavri nato pa v tekmi polni preobratov izgubili derbi proti ekipi Black & White.

Tretji krog je že kazal izboljšanje v igri saj so Bronxi z lahkoto opravili z Bruhoti. Derbi z Izolo pa je prinesel tako igro kot smo jo od naših vetarnov vajeni. Vodilne Izolane so Škofijoti odpravili kar s pet proti nič in dokazali, da bodo tudi letos krojili sam vrh prvenstvene razpredelnice.

V nedeljo so v drugem krogu državnega prvenstva selkcij U18 mladi Bronxi že drugič zapored nastopili v domači dvorani. Po porazu v prvem krogu, ko so Kix-i izkoristili našo neuigranost in neizkušenost je bilo tokrat že veliko bolje. Kljub pomanjkanju igralcev zaradi česar so ekipo sestavljali predvsem člani selekcije U15, so Bronxi pokazali velik napredek in goste iz Ilirske Bistrice odpravili s petimi zadetki razlike.

Za praznični vikend bodo v nedeljo nastopili le mladinci. Na Škofije prihaja ekipa Extrema. Tekma se bo pričela ob 13.15.