Uspešen konec tedna

Čeprav z zelo okrnjeno ekipo so Bronxi v Benediktu uspešno opravili svoje delo. Domačini so sicer dolgo časa držali aktiven rezultat vendar, ko je Broxov stroj zalaufal ni bilo več rešitve pred porazom. Kljub številnim zapravljenim priložnostim, so naši igralci ohranili mirno kri in dotolkli nasprotnika na njegovem igrišču.

V nedeljo so se naši mladinci soočili z ekipo Extrema katera je v lanskem prvenstvu osvojila prvo mesto v zahodni ligi državnega tekmovanja. Tokrat dvomov o zmagovalcu ni bilo. Mladi Bronxi so ekipo iz Sodražice totalno nadigrali in še sreča je, da niso domov odpeljali kaj več kot osem zadetkov v svoji mreži. Vratar Andreas Skutelj in domača obramba sta poskrbela, da v domačih vratih ni končala niti ena žoga.

V soboto gostujejo naši mlajši mladinci v Škofji loki, mladinci v nedeljo v Ajdovščini, člani pa se bodo z Oplastom v domači dvorani soočili v petek 2. novembra. To bo tekma, ki bo odločala o tem kdo bo v drugi del prvenstva štartal s tretjega mesta zato je ne gre zamuditi.