Uspešen zaključek tedna

V soboto so tekmovalni konec tedna odprli veterani našega kluba in zabeležili prepričljivo zmago. Pot do nje je bila sila zahtevna, saj so se “policaji” izkazali za zelo močnega tekmeca. Blestel je vratar Gregorič, ki je najbolj zaslužen, da so Bronxi osvojili celoten izkupiček. Na roko so nam šli tudi ostali rezultati saj sta ekipi, ki sta pred nami osvojili le točko, kar pomeni, da so Bronxi znova v igri za naslov prvaka veteranske lige.

Ekipa, ki tekmuje v 3. SFL MNZ Koper je v zadnjih sekundah srečanja zapravila zmago. Čeprav brez igralcev, ki so nastopili popoldan v kategoriji U-21 so mladi Bronxi narekovali tempo tekme in imeli tri točke v žepu vse do samega zaključka tekme, ko je izenačil bivši prvoligaški igralec Dragan Meš, kateri je še pred kratkim igral za ugaslega ligaša Izolo.

Izvrstno predstavo smo spremljali na tekmi selekcij U-21 med Bronxi in Kixi.Na koncu sta si ekipi razdelili točki, čeprav so imeli Škofijoti večji del tekme prevlado in točke v svojih rokah. Domači so povedli z zadetkom Ninkoviča. Vodstvo je povišal Radič. Nato so sledile številne domače priložnosti katere so ostale neizkoriščene. Med temi je tudi zastreljana šestmetrovka Ninkoviča. Na koncu so gostje neučinkovitost domačih kaznovali z izenačenjem.

Sledi pustni vikend kateri je za igralce veteranske in 3. SFL lige prost. Selekcija U-21 odhaja v goste k Divači, člani pa k prvouvrščeni Litiji.