Uspešna šagra na Škofijah

Na Škofijah se je zaključil najglasnejši konec tedna v letu. Tri dni zabave in ostalega bogatega programa je minil kot bi trepnil. Kljub temu, da je bila izbira za zabave željnih ta vikend na obali zelo pestra, se obiskovalci šagre na Škofijah tudi tokrat niso izneverili tradiciji. Polno prizorišče zadovoljnih obiskovalcev je največja nagrada za marljive organizatorje.

Od petka, do nedelje si je prav vsak lahko našel nekaj za sebe. Začeli smo z nekoliko bolj rockersko obarvanim večerom, kjer pa ni manjkalo tudi obiskovalcev v zrelejših letih.

V soboto so na prireditvi sodelovali tudi motoristi iz društva Tomos Škofije.Otroci so se zabavali z animatorjem Simonom. Mladi in manj mladi so razgrabili pripravljeni srečelov. Številno občinstvo pa je pred nastopom skupine Ni panike ogrelo in nasmejalo društvo Dobra volja Škofije.

S pomočjo prijaznega osebja organizatorja se je odlično vzdušje stopnjevalo do zgodnjih jutranjih ur.

Tudi v nedeljo ni bilo počitka. Bronxi so v dvorani Burja izpeljali že 13 mednarodni turnir Primorskih prvoligašev. V šotoru na igrišču pa se je za zmago in slastni pršut borilo 16 parov strokovnjakov za briškulo in trešet.

Nekaj vzdušja s šagre Škofije 2016 si lahko pričarate v priloženi fotogaleriji.