Uspešno zaključene priprave kadetov in mladincev v Podčetrtku

Drugo leto zapored so se Bronxi v sklopu projekta Futsal life odpravili na zaključne priprave pred pričetkom prvenstva. Tudi tokrat je bil izbor destinacije zelo lahek. Pogoji in gostoljubje, ki nam jih ponujajo v termah Olimie v Podčetrtku so odtehtali v prid temu, da smo znova gostovali v tem priljubljenem turističnem kraju. Potem, ko smo med poletjem v Zagreb in Novi Vinodolski popeljali prav vse štiri naše selekcije so tokrat prednost dobili kadeti in mladinci, ki so tudi prvi začeli s treningi.

Po prihodu domov lahko ugotovimo, da so priprave uspele v vseh pogledih. Štiri dni druženja in uživanja v termah so zagotovo še dodatno okrepili pozitivno vzdušje v obeh selekcijah. Seveda pa na priprave nismo šli le uživati ampak tudi trdo delati. V treh dneh sta naši selekciji odigrali kar šest zelo močnih tekem. Čeprav rezultat v tem pripravljalnem obdobju le ni na prvem mestu ne gre prezreti dejstva, da so naši fantje kar pet krat zmagali in le enkrat tesno izgubili.

Ob tej priložnosti se gre seveda zahvaliti ekipama NK Imeno in FC Uspinjača Gimka, da sta prišli v Podčetrtek in ŠD Extrem, da je zaključni tekmi organiziral v dvorani v Ribnici.

Do pričetka prvenstev sledijo treningi v dvorani na Škofijah in nove prijateljske tekme o katerih vas bomo sproti obveščali.