V dneh, ko športna dvorana miruje se pričenjajo aktivnosti vodstva kluba

V pripravi so aktivnosti za redna letna vzdrževalna dela v športni dvorani, ki se bodo pričela takoj po končanem Evrofestu.
Izvršni odbor se bo v petek sestal na prvi seji katera bo obravnavala smernice delovanja kluba v bodoče in pripravil nekatera izhodišča za občni zbor, kateri bo najbrž sklican enkrat jeseni. Še pred tem je bila predana prijava za nastopanje članske ekipe v 1. SFL za sezono 2010/2011. To pomeni, da bo KMN Bronx tudi naslednjo sezono aktiven na Slovenski futsal sceni z vsemi 7 selekcijami.
Te dni se bo s predsednikom kluba sestal tudi celoten trenerski kader. Skupaj bodo potegnili črto pod sezono katera je za nami in predstavili predloge za še boljše delo v bodoče. Ob tej priliki bo tudi precej govora o igralskem kadru v celotni klubski piramidi in začetku priprav posameznih selekcij.
Že za naslednji teden je načrtovan prvi sestanek razširjenega organizacijskega odbora največje veselice na Obali. Teden zabave seveda tudi letos bo. Da si boste lažje rezervirali dopuste vam sporočamo tudi termin kateri je letos od 21. do 29. avgusta 2010.
Poletje na Škofijah bo kot ponavadi vroče in delavno a tudi izredno zanimivo in zabavno.