V drugem krogu Bronxi na Vrhniki

Pred Bronxi je prvo gostovanje  v sezoni. Pot jih pelje do geografsko najbližjega tekmeca. Ob 20.30 se bodo na Vrhniki za nove točke pomerili z domačim Silikom. Tekmo si bo v živo lahko ogledalo tudi omejeno število gledalcev, kar obeta nekoliko bolj živahno vzdušje v Slomšku.

Do pretekle sezone so bili Vrhničani za Bronxe eden izmed najbolj zaželjenih tekmecev, saj so rumeni Škofijoti redno osvajali točke tako doma kot v gosteh. V sezoni 2019/2020 je bilo te tradicije konec, saj so igralci Silika zmagali na obeh odigranih tekmah in dokazali, da so postali spoštovanja vreden nasprotnik.

Letošnja ekipa Bronxov je še bolj pomlajena kot lani tako, da je težko na katerikoli tekmi favorit. Kljub temu se z vztrajnostjo in borbenostjo ne namerava vdati nobenemu nasprotniku pred odigrano tekmo. Naša ekipa bo na tekmi nastopila kompletna. Po prisilnem počitku zaradi prepozne registracije v prvem krogu se ji bo priključil tudi izkušeni Nik Zajc, kar bo zagotovo dodatna motivacija za ostali del ekipe.