V drugo so točke odšle v posočje

Tekma velikih nihanj se je na koncu prevesila v korist gostov iz Kobarida. Na začetku pa je kazalo popolnoma drugače. To je le še en dokaz kako hitro se v futsalu stvari lahko obrnejo na glavo.

Bronxi so povedli po samostojni akciji Grželja. Nadaljevali so z igro v visokem ritmu in nizali priložnosti. Radiškovič je že premagal gostujočega vratarja vendar je žoga zadela vratnico. Bomba Zajca se je odbila od prečke. Grželj je imel še eno stoodstotno priložnost vendar je slabo odreagiral in le ta je splavala po vodi. Enako se je zgodilo Čuku, ki tudi ni zadel iz lepe priložnosti.

Nato pa je sledil preobrat. Gostje so zadeli iz akcije, ki ni obetala veliko. Nato so vajo ponovili še dva krat. in namesto, da bi domači odšli na odmor z visoko prednostjo so se le te veselili igralci Oplasta.

V drugem delu se je zdelo, da bodo domači ponovili igro iz prvega. Ker niso uspeli hitro zatresti mreže gostov so se že v peti minuti nadaljevanja odločili zaigrati z vratarjem v polju. Že v prvi akciji so narelil napako in Oplast je svojo prednost še povišal.

Nato je sledil znan scenarij. Bronxi so oblegali gostujoča vrata tej pa so imeli še kar nekaj priložnosti, da bi zadeli s streli čez celo igrišče. Na koncu je to uspelo gostujočemu vratarju. V končnici so Bronxi z dvema zadetkoma le nekoliko ublažili poraz z zadetkoma Mirkoviča in Sironiča.

Časa za žalovanje ne bo veliko saj bo tekma v Litiji že v sredo in s tem tudi zaključek prvenstva v tem koledarskem letu.