V Kobarid za priključek k vrhu lestvice

Dvomesečno popotovanje po dvoranah po Sloveniji Bronxi zaključujejo s tekmo v Kobaridu. Prva zmaga v gosteh, ki se je zgodila pred tednom dni v Ajdovščini je dala ekipi dodatnega zagona. Vsi v klubu se zavedajo, da s pravim pristopom lahko konkurirajo vsaki ekipi v ligi.

Oplastovci so na Škofijah izkoristili vse slabosti domače ekipe in visoko zmagali. Vendar premoč igralcev iz Kobarida le ni bila taka kot kaže končni rezultat. Zato imajo Bronxi vse možnosti, da z dobro predstavo dokažejo, da so takrat imeli le slab dan.

Pozitiven rezultat v Kobaridu bi prvoligaša iz obale obdržal v igri za tako željeno četrto mesto, zato bodo igralci iz Škofij storili vse kar je v njihovi moči, da ga dosežejo.

Poškodovanih in kartoniranih igralcev tokrat Bronxi nimajo. Strokovni štab je ekipi zaradi praznikov privoščil dodaten dan počitka. Upajmo, da bo tudi to blagodejno vplivalo na njihovo igro s katero bi se lahko postavili po robu domačinom.

V preteklosti smo že velikokrat spremljali izredno izenačene in dramatične dvoboje med tema dvema nasprotnikoma, kar je najbrž za pričakovati tudi na petkovi tekmi.