V nadaljevanju sezone brez trenerja Damirja Pertiča

Po skoraj dveh letih in pol se je zaključilo sodelovanje med KMN Bronx in trenerjem članske ekipe Damirjem Pertičem. Odločitev trenerja, da odstopi iz funkcije  je bila nepričakovana, saj je imel polno podporo vodstva kluba. Skupaj smo preživeli dve najtežji sezoni v zgodovini, ko smo delali v zelo omejenih pogojih brez svoje matične dvorane. Ravno povratek na Škofije se je zdel tista prelomnica, ko bi lahko še dodatno dvignili nivo dela in tako motivirali vse deležnike k doseganju še boljših rezultatov. Žal začetek prvenstva ni prinesel napredka kot si ga je Damir želel. Po porazu na zadnji domači tekmi s Sevnico so kot kaže zadeve kulminirale do te mere,  da je trener ponudil svoj odstop. Čeprav sta se tako pomočnika Mordej in Vajič kot predsednik Stanič trudili Damirja prepričati, da spremeni svojo odločitev do tega žal ni prišlo.

Damirju se zahvaljujemo za ves trud in izjemen profesionalni odnos, ki ga je prezentiral ves čas delovanja pri Bronxih. Zavedamo se, da je ves svoj čas in energijo vložil v to, da bi naši igralci prejeli kar največ informacij in tako iz dneva v dan nadgrajevali svoje futsal znanje. Zagotovo smo se vsi v klubu od Damirja veliko naučili zato nam je tudi najbolj žal, da se je odločil kot se je odločil.

Življenje gre naprej in pred Bronxi so še številne pomembne tekme. Časa za rešitev nastalega zapleta ni bilo dosti zato se je predsednik kluba odločil za ta trenutek najbolj logično potezo. V nadaljevanju prvenstva bosta člansko ekipo vodila dosedanja pomočnika Nebojša Vajič in Alen Mordej. Srečno obema na novi zahtevni funkciji.