V nedeljo na Škofijah U 15

Letos so Bronxi v državno ligo vpisali novo selekcijo. Po nekaj letih premora so v klubu zopet ustanovili ekipo selekcije U 15. Interes za to tekmovanje je sicer oibstajal tudi v letih premora, vendar je žal v današnjem svetu tako, da želje niso izpolnjive v kolikor niso pokrite z zadostnimi financami.

Ker se je to pot končno pokazal žarek upanja, da tudi zavod za šport mestne občine Koper ne bo spregledal tega truda ljudi v klubu in, da bo v bodoče tudi sam prispeval k nadaljnjem razvoju mladinskega futsala so se v klubu odločili, da znova oživijo nekoč že uveljavljen projekt.

Ne pozabimo, da so Bronxi v tej kategoriji že želi lepe uspehe, saj so pred leti osvojili končno tretje mesto na državnem prvenstvu. Letos ambicije vsekakor niso tako visoke. Ekipa je namreč komaj zbrana in še ni pripravljena na pomembnejše uspehe. Veseli pa velik odziv otrok, saj jih pridno trenira že več kot petnajst. Zaznati pa je še dodatni interes tako, da bo po zimskem prestopnem roku ta številka zagotovo še večja.

Ob pomoči ostalih v klubu se z njimi največ časa ukvarjata trenerja Steffe Arturo in Vladimir Čopič. Fantje so odigrali že štiri prventvene kroge in kljub visokim porazom pokazali velik napredek tako, da najbrž ni več daleč dan, ko bodo vknjižili tudi prve točke.

Mogoče se to zgodi že to nedeljo, ko bo na Škofijah tretji turnir na katerem bosta odigrana peti in šesti krog tekmovanja.

Razpored tekem, nedelja 8. december 2013. Športna dvorana Burja Škofije:

13.15   Bronx B&W       –   Oplast Kobarid

14.15   FSK Dobrepolje –   Fragmat Extrem

15.15   Oplat Kobarid   –   Fragmat Extrem

16.15   Bronx B&W       –   FSK Dobrepolje

 

Vabljeni na ogled tekem.