V nedeljo pričetek mladinske lige na Škofijah

Takoj za člani s tekmovanjem v prvi ligi štartajo tudi naši mladinci. Žreb je hotel, da se bodo pomerili z istim nasprotnikom, le da bo mladinska tekma z Vrhniko v domači dvorani Burja. Naši fantje so pred pričetkom lige opravili naporne in kakovostne priprave vse v želji, da bi naredili kakovostni premik v svoji igri in rezultatih. Vsi v klubu se zavedamo, da čez noč ne bomo posegli po vrhu lestvice, vendar si obenem tudi želimo, da bi bila naša ekipa enakovreden tekmec vsem ostalim sodelujočim.

Vsekakor je želja po končanem rednem delu zasesti eno od prvih treh pozicij, ki omogočajo nadaljevanje tekmovanja. Pot do izpolnitve pa bo sila zahtevna, saj v ligi nastopajo številne odlične ekipe vključujoč tekmeca v prvem krogu Siliko iz Vrhnike. Ravno zato bo prva tekma zelo pomembna, saj bo naša ekipa proti močnemu nasprotniku imela resen test svoje pripravljenosti, kateri bo že dal določene odgovore glede naših zmožnostih.

Fantje si za svoj trud zaslužijo podporo navijačev zato vas vabimo, da to nedeljo ob 16.00 ur pridete v dvorano Burja na Škofije in preživite lep popoldan v športnem vzdušju.