V novo leto z novo opremo ter okrepitvama Grželjem in Miheličem

Dogodki na slovenskem futsal prizorišču so pripeljali do možnosti ponovnega angažiranja dveh igralcev, ki sta pri Bronxih že igrala in pustila zelo pozitiven vtis. Obojestranska želja po ponovnem sodelovanju je rezultirala s prihodom Roka in Mičota v vrste našega kluba.

Z obema okrepitvama v klubu računajo, da bodo konkurenčni tako v prvenstvu, kjer si želijo uvrstitve v play off, kot tudi v pokalu v katerem so se že uvrstili na finalni turnir.

Oba igralca smo obenem “izkoristili” kot modela za predstavitev nove klubske opreme. Osnovna barva bo tradicionalna rumena in modra v različnih kombinacijah s hlačkami in nogavicami rumene ali modre barve. Za tekme kjer bodo domačini uporabljali enake barvne odtenke pa bo na voljo rezervna kombinacija svetlo modrega dresa in črnih hlačk ter nogavic.

V novi opremi se bo ekipa prvič predstavila v petek 7. januarja na tekmi v Izoli, kjer bo na sporedu primorski derbi, kateri bo obenem spomnil na nepozabno tekmo v Bonifiki, kjer so Bronxi pred rekordnimi 2000 gledalci premagali tokratnega gostitelja.