V petek bodo znane prve končne uvrstitve

Oplastovci bodo lovili dva zadetka zaostanka proti Dobovcu. Le temu je zelo dobro kazalo na prvi tekmi, vendar jim je zbranost padla v končnici. Tako lahko pričakujemo odprto tekmo, kjer imajo Kobaridci predvsem na račun svoje publike realno možnost, da prednost gostov presežejo.

Izolani so jo v prvo srečno odnesli z zmago, vendar na drugem srečanju niso uspeli premagati gostov iz Benedikta. Štajerci so dobro preanalizirali zakaj so zgubili in tokrat niso delali enakih napak. Tokrat so visoko vodstvo uspešno ubranili in ga še oplemenitili. Zmaga s šestimi zadetki v Izoli je vsekakor presenečenje in velika priložnost za Benedikt, da si v naslednjih dveh tekmah pred domačimi navijači znova priigra 1. SFL. Izolani imajo dovolj izkušenj in kvalitete, da se jim uprejo, zato je za pričakovati izredno napeto srečanje.

V velikem finalu gre zaenkrat Litiji vse kot po maslu. Tudi v drugem srečanju so gladko odpravili Upornike. Sedaj sledita dve tekmi v Tolminu na katerih si Puntarji ne smejo več dovoliti poraza v kolikor se želijo še enkrat vrniti v Litijo. Domači so kljub nesporni kvaliteti Litijanov sposobni presenečenja in pred polno dvorano ga bodo tudi poiskusili doseči.