V petek Bronxi prvič na domačem igrišču proti Puntarju

Končno se bo ekipa Bronxa predstavila tudi na domačem parketu. Obe pripravljalni tekmi je namreč odigrala v gosteh, kakor tudi tekmo prvega prvenstvenega kroga. Zmaga v oddaljenem Benediktu je dala ekipi še dodatnega zagona, da na domačem parketu nadaljuje v enakem ritmu.

V dvorano Burja na Škofije prihaja stari znanec in obenem eden od primorskih rivalov, Puntar iz Tolmina. Čeprav zadnja leta ne dosegajo rezultatov kot smo jih bili vajeni iz preteklosti so Puntarji lahko vedno nevaren tekmec. V kolikor jim dovoliš, da se razigrajo znajo ogroziti vsako ekipo v ligi.

Bronxi bodo še vedno nekompletni, saj so poškodbe nekaterih igralcev tako resne, da jih ne bo v kadru še nekaj časa. So pa igralci, ki so se udeleževali treningov pridno delali za to, da vknjižijo drugi komplet točk v letošnji sezoni.

Kakovost domače ekipe ni sporna, je pa dejstvo, da so si fantje že sami ustvarili pritisk v želji, da se letos čim bolj izkažejo. Podpora občinstva bi jim zagotovo dobro dela, saj bi tako videli, da obalni ljubitelji futsala niso ostali hladni na letošnje dogajanje. Vsekakor bo na Škofijah kaj videti, zato vabljeni na ogled tekme v čim večjem številu.

Tekma Bronx – Puntar se bo v športni dvorani Burja pričela ob 20.30.

Sodnika sta: Todorovič Simon in Janžekovič Jan. Delegat pa Damiš Stane.

Vabljeni