V petek je tekma

Po razvajanju, ki so nam ga privoščile mlajše kategorije, ki so ena za drugo dosegle uvrstitve v zaključne boje za prvaka so sedaj na vrsti še člani. Popotnica je več kot dobra. Prejšnji teden so namreč padle Velike Lašče. Poleg zmage v gosteh veseli tudi odlična realizacija, saj so Bronxi domačo mrežo zatresli kar šest krat.

Sedaj pa je na vrsti trenutek resnice, ki bo pokazal, če so Bronxi res ulovili željeno formo ali pa je bila zmaga v Laščah le trenutni preblisk. Po videnem na treningih smo lahko optimisti. Fantje so “napaljeni” kot že dolgo niso bili. Očitno je, da jim je prepotrebna zmaga dala dodatnega zagona in želja po zmagi pred domačim občinstvom je dejansko velika.

Da bo to odlična tekma je garancija tudi zelo zahteven nasprotnik. Ekipa Sevnice je letošnji polfinalist slovenskega pokala in moštvo, ki uspešno meša štrene tudi najboljšim ekipam v ligi. Izkušena nosilca igre Kurtič in Mehič zelo uspešno vodita preostalo skupino zelo kakovostnih igralcev na čelu z izjemnim vratarjem Govekarjem.

Predzadnja domača tekma letošnje sezone se bo v petek pričela ob 20.30. Domači igralci bi radi zvesto občinstvo razveselili z zmago, zato vabljeni v čim večjem številu.