V petek na Škofijah prvi vrhunec sezone

Aktualni zmagovalec slovenskega futsal pokala Bronx iz Škofij bo v petek skušal narediti odločilni korak do druge zaporedne uvrstitve na finalni turnir slovenskega futsal pokala.

Na prvi četrtfinalni tekmi se bo v domači dvorani pomeril z ekipo Sevnice. Povratni dvoboj bo čez štirinajst dni v Sevnici. Boljši iz obeh srečanj se bo veselil uvrstitve na finalni turnir.

Ekipa Sevnice po povratku v prvo ligo igra odlično in trenutno zaseda tretje mesto na prvoligaški lestvici. Domačim igralcem je prekaljeni trener Jontez dodal nekaj prekaljenih mačkov slovenske futsal scene. Med njimi sta vsekakor najbolj znana nekdanja člana številnih slovenskih klubov Kurtič in Mehič.

Tudi Bronxi se lahko pohvalijo z odlično formo, saj od tekme z Litijo niso bili več poraženi od nobenega nasprotnika. Tekma pred domačimi navijači je vsekakor dodatna obveza, da se izkažejo in si zagotovijo kar najboljše izhodišče pred povratno tekmo.

Ker gre za zadnjo pokalno tekmo v domači dvorani; finalni turnir bo namreč tudi to pot v termah Olimije; je to enkratna priložnost za navijače domače ekipe, da se srečanja udeležijo v čim večjem številu.