V petek nadaljujemo tudi s treningi selekcij U13 in U15

Postopni povratek k treningom se nadaljuje. Potem, ko so se v ponedeljek ponovno zbrali igralci selekcij U17 in U19 se v petek vračajo k vadbi tudi igralci selekcij U13 in U15.  Treninga bosta potekala v športni dvorani Burja po naslednjem urniku:

Petek, 29.05.2020. 16.00 – 17.15 selekcija U13

Petek, 29.05.2020. 17.15 – 18.30 selekcija U15

Termini treningov za naslednji teden bodo sporočeni naknadno. Projekt Futsal life se torej nadaljuje po načrtih, kaj točno bo v teh poletnih mesecih realizirano bomo dorekli sproti v odvisnosti od ukrepov vlade RS in dinamike sproščanja ukrepov za zajezitev bolezni.

Čeprav se situacija izboljšuje še vedno veljajo nekateri posebni ukrepi katere je potrebno upoštevati. Za lažjo pripravo si preberite spodaj pripete dokumente:

  • Priporočila za vadbo FC Bronx
  • Dvoranski red – izredni

Vsak udeleženec oziroma starš ali skrbnik mladoletne osebe bo pred prvim treningom moral izpolniti tudi posebno izjavo; izjava udeleženca vadbe, ki je tudi pripeta na koncu tega obvestila. Izjavo si lahko sami natisnete in jo prinesete že izpolnjeno na trening. Možno pa jo bo podpisati tudi pred pričetkom treninga v dvorani Burja.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami.