V petek proti Nazarjam za boljše izhodišče v tretjem delu prvenstva

Zadnja tekma drugega dela prvenstva bo dala končni vrstni red od katerega je odvisen razpored igranja tekem v tretjem in obenem zadnjem delu rednega dela tekmovanja. Bronxi lahko zasedejo mesta od 5 do 7.

Domači igralci si nedvomno želijo z zmago zaključiti ta del tekmovanja in tako prehiteti petkovega tekmeca Nazarje. Naloga bo vse prej kot lahka saj bo postava Škofijotov precej oslabljena.

Kljub temu si igralci, ki so pripravljeni za igranje želijo razveseliti zveste navijače in vsaj malo popraviti vtis iz dosedanjega tekmovanja.

Na prvi tekmi v Nazarjah je domača ekipa s pridom izkoristila nezbranost gostov in zabeležila pomembno zmago. Blestel je predvsem njihov najnevarnejši strelec Metulj, kateri bo tudi v petek največja nevarnost za domačo obrambo.

Tudi na to tekmo je vstop prost zato domači igralci in vodstvo kluba vabijo gledalce, da s svojo prisotnostjo izkažejo podporo domači ekipi. Za zanimivo dogajanje na igrišču bodo poskrbeli sami in se tako oddolžili obiskovalcem za prisotnost.