V ponedeljek 25. maja se vračamo k treningom

Izboljšanje zdravstvene situacije je omogočilo, da se Bronxi znova vračamo k treningom. Povratek se bo vršil postopoma. Prvo aktivnost v novih razmerah bodo izpeljali igralci selekcij U17 in U19 čigar trenig bo v ponedeljek 25. maja ob 18.00 uri. Kadetom in mladincem bodo sledile še ostale selekcije. O točnih terminih bomo igralce selekcij U13, U15 in člani obveščali sproti. Projekt Futsal life se torej nadaljuje po načrtih, kaj točno bo v teh poletnih mesecih realizirano bomo dorekli sproti v odvisnosti od ukrepov vlade RS in dinamike sproščanja ukrepov za zajezitev bolezni.

Čeprav se situacija izboljšuje še vedno veljajo nekateri posebni ukrepi katere je potrebno upoštevati. Za lažjo pripravo si preberite spodaj pripete dokumente:

  • Priporočila za vadbo FC Bronx
  • Dvoranski red – izredni

Vsak udeleženec oziroma starš ali skrbnik mladoletne osebe bo pred prvim treningom moral izpolniti tudi posebno izjavo; izjava udeleženca vadbe, ki je tudi pripeta na koncu tega obvestila. Izjavo si lahko sami natisnete in jo prinesete že izpolnjeno na trening. Možno pa jo bo podpisati tudi pred pričetkom treninga v dvorani Burja.

Veselimo se ponovnega srečanja z vami.