V ponedeljek pričetek priprav

V ponedeljek 8 avgusta ob 20.00 uri se v areni Bonifika pričenjajo priprave naše članske ekipe. Že sama lokacija prvega treninga jasno pove, da je pred Bronxi še ena sezona, ki jo bodo morali z vsemi svojimi selekcijami odigrati v Kopru, saj dvorana Burja na Škofijah še nekaj časa ne bo mogla služiti svojemu namenu.

Pričetka priprav se bo udeležila celotna ekipa igralcev, ki je barve Bronxov zastopala že v prejšnji sezoni. Tudi trenerska zasedba ostaja enaka. Glavnemu trenerju Damirju Pertiču bodo v pomoč  prvi pomočnik Nebojša Vajič, strokovnjak za telesno pripravo Matej Kleva in Blaž Valenčič, ki bo skrbel za regeneracijo utrujenih mišic ter sanacijo eventuelnih poškodb, katerih upamo, da bo čim manj.

V klubu smo poskrbeli tudi za nekaj sveže “krvi”. Novinci so za enkrat trije. Marko Topić in Boris Turudija prihajata iz lokalnih nogometnih klubov vendar sta že dlje časa prisotna tudi na futsal sceni, predvsem preko nastopanja na različnih turnirjih. Iz Italije pa se je v klub vrnil Tilen Kamenčić.

Prijateljske tekme se še načrtujejo. Sta pa že definirana datum in zasedba izjemno močnega turnirja, ki ga bomo organizirali 26 avgusta v areni Bonifika v Kopru. Gostili bomo kar dva kluba, ki bosta jeseni nastopila v UEFA ligi prvakov: Dobovec in Futsal Pula. Ostala udeleženca pa bosta domači Bronx in Meteorplast Ljutomer. Seveda bomo turnirju namenili več prostora, ko pride čas za to.